- blog culinar, chifteluțe și nu doar...

Pulpe de pui la cuptor

21 Jan 2011 | Victor

Azi am copt pulpițe de pui și am sotat niște legume.

Lista cu necesare:

Sucul din jumătate de lămâie, cam 150ml de Worcestershire, sare, piper, vreo 8 linguri de ulei de măsline, cimbru – au fost în compoziția marinadei în care a stat puiul cam 3 ore, la frigider.

Am așezat pulpele întro tavă, am pus pe lângă ele niște usturoi zdrobit, o ceapă mare tăiată-n patru, câteva fire de cimbru, am stropit cu marinada în care au stat pulpele, le-am acoperit și le-am dat la cuptor pentru 25 de minute de tratament la temperatură mare si aromă intensivă.

Le-am scos, le-am descoperit și le-am mai dat la cuptor pentru încă vreo 8 minute, să prindă crustă și culoare sexy.

Până a fost gata puiul, am sticlit niște legume la wok – că-s sănătoase! :)

Delicios! Sănătate!

Poze cu Pulpe de pui la cuptor


Vezi și alte rețete

comments powered by Disqus